gamer bord med lys

Leder du efter et fedt gamerbord med LED lys? Jeg ville sådan ønske at jeg kunne vise dig det helt perfekte gamer bord herunder, men sandheden er at der findes meget få gamer borde med indbygget lys. I stedet skal du købe et knivskarpt gamer bord, og så investere i lyset eksternt, som du selv kan montere på bordet. 

Du opnår et meget federe resultat ved at købe lys til dit gaming desk selvstændigt, og så montere det præcis som det giver mest mening i dit gamerrum. Nogen vælger at montere gamer lys på selve bordet, nogle gør det på væggen og du kan tilmeld købe lys som er lavet dedikeret til gaming. Se mere herunder.

 

Phillips hue play

features

– Sync lys til spil
– Både til PC og Mac
– Kan udvides løbende

Priser

STOR startpakke for kun 1.199,- kr. (enorm besparelse)
– Startsæt fra 420

Phillips Hue produkter er den perfekte måde at skabe den vildeste gamer atmosfære, og med deres smart Hue Play kan du få den ultimative gamingoplevelse. 

Du kan anvende Hue Sync programmet til både PC og Mac, så lyset tilpasses indholdet på skærmen, hvilket giver en ekstra dybde i spillet.

Du kan læse mere om hele Phillips Hue gamerunivers her. 

De fede PLAY lamper kommer med forskellige monteringsmuligheder, så de både kan stå lodret op, ligge fladt ned eller månteres på diverse overflader. 

Mulighederne er uendelige, kun kreativiteten sætter grænsen 😉 

gamerbord med hæve sænkefunktion

Oplev Phillips Hue gamer lys i videoen herunder

Det billige alternativ

features

– 16 farver
– Fjernbetjening
– Forskellige længder

Priser

– Fra kun 99,- kr.

Hvis du synes at Phillips Hue er for dyrt, når du skal have gaming lys monteret, så kan du i stedet vælge klassiske RGB LED strips med en fjernbetjening.

Den primære forskel er at du ikke kan synkronisere lyset til indholdet på din skærm, så du får i stedet et statisk lys, som du dog kan justere og tilrette med den tilhørende fjernbetjening. Med denne løsning kan du få et gamer bord med lys for under 100 kroner. Så er man ihvertfald i gang. 

gamerbord med hæve sænkefunktion