hæve sænke BORD til gaming

For de dedikerede gamere er hver eneste del af udstyrspakken vigtig. Går du op i gaming går du med garanti også op i udstyr, og dit gamerbord er ingen undtagelse. Et bord til gaming skal nemlig have mange egenskaber før det er godt nok til at forstærke din ingame perforamnce, og en af de vigtige elementer er hæve sænke funktionen i dit gamer bord. Mange tror fejlagtigt at hæve sænke bord handler om at man nødvendigvis skal stå op, men sådan hænger det slet ikke sammen. Når du justerer din gamer stol har du også brug for at kunne tilpasse bordets højde, så du justerer din position og undgår at sidde på samme måde hele natten. Det er ikke tilfældigt at verdens bedste gamere som Astralis, har et hold af fysiske trænere, som blandt andet går meget op i hvordan de sidder på stolen og tilpasser bordet, det har nemlig enorm indvirkning på hvor godt de spiller inde i spillet.

 

nordic gaming hæve/sænke bord

Størrelse

H: 73  → 124 cm 
B: 140 – D: 66cm.

ekstra features

– Aftagelig full-mousepad
– Intelligent memmory-funktion

Pris

2.189 – 2.499 kr.

Vægt

ca. 39 kg.

Nordic Gaming Elevate er bordet der tager din gameroplevelse til perfektion! Med den højdejusterbare funktion kan du ændre din stilling efter hvilket spil du spiller og sikre variation så du ikke skader din ryg.

Bordet har den vilde memmory funktion, som lader bordet “huske” dine indstillinger, så du ikke skal sidder og trykke og og ned for at finde den perfekte højde.

Med en bordoverflade på 140×66 har du mere end rigeligt plads til alt dit gear og den aftagelige full-surface musemåtte gør ikke ligefrem bordet mindre fedt! 😉 

Bordet kan justeres fra 73cm op til 124 hvilket burde give rigelig højde at justere imellem. Derudover har bordet en samlet vægt på hele 39 kilo, hvilket gør det mere stabilt and andre borde af samme konstruktion.

gamerbord med hæve sænkefunktion

Se flere billeder af Nordic Gaming Elevate

HYDRA GMT-5 HÆVE/SÆNKE GAMING BORD

Størrelse

H: 72  → 122 cm 
B: 140 – D: 64cm.

ekstra features

– Full-surface mousepad
– Kopholder
– Kabelholder
– Headset holder

Pris

1.989,- kr.

Vægt

+ 25 kg.

Med et HYDRA GMT-05 som dit nye gamer bord står du med noget af det absolut vildeste du kan få i denne prisklasse. Bordet er lidt i den dyre ende, men man får virkelig den kvalitet der betales for.

Bordets hæve sænkefunktion kan tage dig helt fra 72cm op til 122cm på ingen tid med den kraftige elektriske motor.

Denne model kommer med mange fede features, som blandt andet inkluderer en medfølgende headset-holder, en kabelholder og selvfølgelig også en kopholder.

Den store overflade på 140×64 cm er lavet som en full-surface musemåtte der sikrer en optimal bevægelighed med musen.

Se de vildt fede produktbilleder herunder! Personligt er det her mit drømmebord!

hydra gamer bord

hæve sænke gamingbord

Hvad koster et gamer bord med hæve sænke funktion?

For rigtig mange mennesker er prisen en afgørende faktor når der skal købes et nyt gamer bord, og det er ofte prisen som bliver udslagsgivende for om bordet købes med hæve-sænke funktion eller ikke. Desværre burde det være den enkelte persons behov som afgjorde hvilket bord man vælger, frem for prisen. Det kan nemlig for afgørende betydning hvilket bord der købes, hvis man eksempelvis har dårlig ryg til at starte med.

Mange tror fejlagtigt at prisen for et gamer bord med elektrisk hæve sænkefunktion skal være rigtig høj, men sådan hænger det ikke sammen. Nogle af de absolut bedste modeller kan nemlig købes for under 2.000 kroner, hvilket jeg personligt synes er relativt billigt for at gamer bord med hæve sænkefunktion.

2000 kroner kan naturligvis være meget, set i lyset af at du kan få et rigtig fint gaming bord til lige over 1000 kroner, hvis det er uden mulighed for at justere højden, men ser man gennemsnitligt på priserne, så betaler du ca. 800 kroner ekstra for at få denne funktion med.

Hvorfor købe gaming bord med justerbar højde?

Der er mange som spørger hvorfor de skulle købe et bord med justerbar højde, man kan jo bare justere højden på sin stol, og de gider alligevel ikke stå op og spille computer. Dertil er svaret at højdejusteringen i bordet giver dig øjeblikke mulighed for at korrigere den måde du står eller sidder, så du får variation i ryggen. Faktisk er variationen en af de mest afgørende ting for din sundhed hvis du sidder meget ved at skrivebord, det gælder uanset om du sidder ved skrivebordet for at game eller fordi du har et kontorjob.

Der hvor problemet opstår er hvis du både sidder ned hele dagen på arbejde, og så går hjem og sidder foran gamer-skærmen resten af aftenen, så risikerer du pludselig at få problemer med ryggen.

Et simpelt tip til at forbedre sundheden når du spiller computer i lang tid af gangen

Hvis du hører til gruppen af gamere som spiller hver dag, og ofte i mange timer af gangen, så er der ét simpelt tip som du kan tage til dig, og nemt forbedre sundheden omkring gaming, samtidig med at du minimerer risikoen for smerte i ryg og nakke.

Det handler ganske enkelt om at hver gang du ikke er ingame, skal du rejse bordet op, og stå indtil næste game starter. Det betyder at du hæver dit bord når et game slutter, og så står du op mens i er i que til næste game, og i pickingphase, alt efter hvilket spil du spiller. Det giver dit ca. 10-15 minutter hvor du står op i løbet af en time, fordi et game typisk tager godt 45 minutter. Og faktisk lyder anbefalingen fra mange fysioterapeuter på at du blot skal stå 15 minutter hver time, så er du good to go.

Foruden den sundhedsmæssige effekt af at rejse dig op mellem hvert spil, så vil du sandsynligvis også opleve et tydeligt mentalt boost som får dig til at spille bedre. Det skyldes at når du rejser dig får du bedre gang i blodomløbet, får mere ilt til hjernen og bliver mere frisk. Derfor er det ikke blot godt for din sundhed men også din score inde i spillet.

Så tippet er meget enkelt: Hver gang du ikke er ingame rejser du dig op, og så kan du sidde ned med god samvittighed hver gang du spiller et spil. Det kræver selvfølgelig at du først køber et bord med hæve sænke funktion, men det har vi vist fået etableret er en god ide 😉